perjantai 21. marraskuuta 2014

Viimeisiä päiviä viedään



Keskiviikko kului erilaisten haasteiden parissa. Ensimmäisenä piti saada viisitoista satunnaista ihmistä kanssamme yhteiskuvaan. Haaste otettiin innolla vastaan, kuten kuvasta näkyy:

Eiiiiiii...
 Sitten lähdettiinkin hieman uniikimpaa lounaspaikkaa etsimään.

Piknikpaikka löytyi.




Viikon luontokuva: Tupakka-apina Tuomiokirkon puiston puussa.

Sapuskaa nälkäisille.

Puistobileet!

Musiikki ja "vahvistin".

"Oven edusta pidettävä vapaana"
Lounaan jälkeen jakaannuimme kahteen ryhmään, jotka kummatkin saivat käteensä kartan ja ohjeet geokätköilypaikan etsintään. Harmi kyllä, "ykköstiimi" menetti palkintoherkut jäätyään kätkön löytämisen jälkeen kahville. Loppupäivä sujui kananmunatehtävien parissa. Ensin piti saada kuljetettua kaksi (raakaa) kananmunaa Keskustorilta Koskikeskuksen keskusaukiolle ilman, että itse kannoimme niitä metriäkään. Eli ei kun apua etsimään...
Ensimmäinen reipas munienkantaja-apulainen.

Iloinen auttajamme.
 Meidän piti myöhemmin perille päästyämme myös lähteä ryhmiemme kera etsimään paikkaa, jossa keittää mainitut kananmunat. Ja löytyihän sellainen:
Kananmunien keittoa odotellessa.

Ilmaiset kahvit plussana.

Valmiina: Tero ja Esa
 Eikä se siihen päättynyt: meidän piti vielä saada keitetyt kananmunat vaihdettua pieniin esineisiin. Ehkä vastoin joidenkin odotuksia myös tämä onnistui yllättävän hyvin. Aivan lopuksi kävimme läpi haasteet ja oppimamme asiat.


Torstaina valmistelimme viimeistä päivää ja kävimme ostamassa juhlaherkkuja.



Nyt perjantaina ovat viimeiset hetket käsillä, ja tunnelmat ovat jokseenkin iloisenhaikeat. Lainatakseni Tohtoria: "Before I go, I just want to say you were fantastic. Absolutely fantastic. And you know what? So was I!"



Loppuun vielä ryhmän tekemä kollaasi pajajaksostamme. Kas tässä:

0 kommenttia:

Blogger template 'Browniac' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP